ΑΡΧΙΚΗΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΙΡΙΔΟΛΟΓΙΑΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΔΙΑ ΧΕΙΡΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΝΟΗ
ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Picture

 
Το μηχάνημα SCIO έχει πλήθος λειτουργιών οπως ενεργειακός έλεγχος για ασθένειες, προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, για αλλεργιογόνα, για διάφορες ελλείψεις του οργανισμού, αντιμετώπιση του στρες, αποτοξίνωση, αλλεργίες και πολλά ακόμα. Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού με την τεχνολογία του αύριο!
Το SCIO χρησιμοποιείται για:
• Αντιμετώπιση προβλημάτων Υγείας σε οξείες ή χρόνιες παθήσεις.
• Σωματική Ευεξία και Δυναμική Υγεία
• Ανακούφιση από αλλεργίες, αυτοάνοσα και ημικρανίες
• Απαλλαγή από τη χρόνια κόπωση
• Αντιμετώπιση των ελεύθερων ριζών και του γήρατος
• Πρόληψη από ασθένειες
• Αντιμετώπιση ψυχικών και ψυχοσωματικών προβλημάτων
• Ψυχική ισορροπία
• Απαλλαγή από κατάθλιψη και φοβίες
• Μείωση του στρες και του άγχους
• Και πολλά άλλα ακόμα


Ορισμένες ειδικές εφαρμογές SCIO περιλαμβάνουν:

ELECTRO-ACUPUNCTURE: Σχεδιασμένο για να μετρήσει και να εξισορροπήσει τα σημεία βελονισμού με αρμονικές συχνότητες συντονισμού

MERIDIAN SYSTEM CORRECTION: Τονώνει και ρυθμίζει το μεσημβρινό σύστημα.

SCALAR PROGRAM AUTO: Εξισορροπεί τα λεπτά ενεργειακά κέντρα, που είναι γνωστά ως το σύστημα Chakras.

TRIVECTOR PROGRAM: Ένα βαθύ πρωτόκολλο εξισορρόπησης που έχει σχεδιαστεί για τη σταθεροποίηση το Trivector (τάση, ένταση, αντίσταση) και την αύξηση των επιπέδων ενέργειας του ασθενούς.

ΜΥΪΚΗ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ: Περιλαμβάνει διάφορα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για τη μυϊκή επανεκπαίδευση για τον αθλητισμό τραυματισμούς και μυϊκή ενίσχυση για αθλητές.

ΜΥΪΚΗ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΥΕΣ: Μυϊκή επανεκπαίδευση για τους τραυματισμένους μύες και τη μείωση του πόνου μέσω MENS (Microcurrent Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation)

NLP (Neuro-Linguistic Programming-): Σχεδιασμένο για τη μείωση του στρες, συναισθηματική παροχή συμβουλών και τη διαχείριση του άγχους σε ένα βαθύ επίπεδο.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η συσκευή αυτή αποτελεί ένα σύστημα βιοανάδρασης πολυμέσων. Είναι σχεδιασμένη για τον εντοπισμό ή τη
θεραπεία  σε στρεσογόνους παράγοντες. Η συσκευή δεν μπορεί και δε διαγιγνώσκει  καμία άλλη ασθένεια εκτός του άγχους. Η συσκευή μετρά την αντιδραστικότητα σε πολλές ασθένειες αλλά αυτά τα αντιδραστικά πρότυπα είναι μόνο προ-διαγνωστικά. Μόνο ένας γιατρός μπορεί να κάνει διάγνωση σε έναν ασθενή. Η παρούσα συσκευή αποτελεί εργαλείο για διάγνωση και θεραπεία του άγχους. Η αντιδραστικότητα σε πιθανές ασθένειες που απαριθμούνται από τη συσκευή πρέπει να επιβεβαιωθούν από έναν αδειοδοτημένο ειδικό στη διαγνωστική. Η συσκευή δεν κάνει διάγνωση ασθενειών, αλλά απαριθμεί τον αριθμό των αντιδράσεων.       

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ