ΑΡΧΙΚΗΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΔΙΑ ΧΕΙΡΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΗΛΕΚΤΡΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΝΟΗ
ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
TEST ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ

https://us.lifeplus.com/images/headers/EN/Vitamins%20+%20Minerals.jpg


TEST Διατροφής μέσω Βιοανάδρασης SCIO (Αντίδραση τροφών, Καλές τροφές, Βιταμίνες, Αμινοξέα, Μέταλλα/ιχνοστοιχεία, Λιπαρά Οξέα, Συνένζυμα).

Υπάρχουν τρόφιμα που δεν ανεχόμαστε και ενδεχομένως να μας προκαλούν και κάποια ασθένεια ή σύμπτωμα ακόμα και να μας παχαίνουν. Υπάρχουν αρκετά τέτοια τρόφιμα τα οποία μάλιστα είτε μας αρέσουν ιδιαίτερα, είτε ανήκουν στη γενική κατηγορία των τροφών που θεωρούνται υγιεινές.
Υπάρχουν πολλές απόψεις για τη σωστή διατροφή και αρκετές εκ διαμέτρου αντίθετες. Η ανίχνευση των στρεσογόνων τροφώνμέσω του συστήματος  SCIO αποτελεί έναν εξατομικευμένο συμβουλευτικό οδηγό, που σας δείχνει τι μπορείτε να φάτε χωρίς να σας προκαλεί στρες, ώστε να διατηρείστε και να φαίνεστε υγιείς.
Βοηθαμε συμπληρωματικά στο πρόβλημα βάρους, στην κατακράτηση υγρών, στα πρηξίματα, τα φουσκώματα, την κυτταρίτιδα κ.α. Δίνουμε τέλος στην αίσθηση κούρασης, κόπωσης και κακής διάθεσης. Δίνουμε συμπληρωματική και εναλλακτική λύση σε πολλά προβλήματα υγείας που δεν το ξέρουμε αλλά μπορεί να οφείλονται στην διατροφή μας.

Το  τεστ αντίδρασης με βιοανάδραση έναντι των τροφών:

Οι συχνότητες των τροφών εισάγονται στον οργανισμό και ο Οργανισμός απαντά δίνοντάς μας πίσω την ένταση της αντιδραστικής απάντησης σε αυτή την συγκεκριμένη τροφή

Επίσης θα μετρήσουμε της αντιδραστικότητα σε βιταμίνες, μέταλλα/ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, συνένζυμα όπως και ποιές τροφές σας ταιριάζουν.

Οι βιταμίνες είναι οργανικές χημικές ενώσεις, απαραίτητες για τις λειτουργίες του οργανισμού. Η ανεπάρκειά τους αυξάνει την ευπάθεια σε ασθένειες ή προκαλεί συγκεκριμένη αβιταμίνωση. Η ελάττωση βιταμινών μπορεί να έχει σαν συνέπεια πολλές ασθένειες.

Τα μέταλλα δίνουν στερεότητα σκελετό, χρησιμοποιούνται σαν συστατικά οργανικών ενώσεων, ρυθμίζουν την ισορροπία υγρών στο σώμα και παίρνουν μέρος σε πολλές διεργασίες του μεταβολισμού. Σε ανεπάρκεια τους εμφανίζονται συμπτώματα και παθήσεις όπως μυική αδυναμία, καταστροφή δοντιών, ραχίτιδα κ.α.

Τα αμινοξέα αποτελούν τα βασικά δομικά στοιχεία των πρωτεινών που καθορίζουν και τις χαρακτηριστικές ιδιότητές τους. Το κύριο συστατικό των αμινοξέων είναι το άζωτο που είναι απαραίτητο τόσο για την επιδιόρθωση όσο και για την ανάπτυξη των μυών. Εάν δεν τα περιέχει το σώμα δεν θα μπορεί να βρεθεί σε θετική ισορροπία αζώτου και συνεπώς θα είναι αδύνατον να μπορέσει να αναπτυχθεί. Οι πρωτεΐνες της διατροφής προμηθεύουν το σώμα μας με τα απαραίτητα αμινοξέα για την δόμηση των ιστών αλλά και για άλλες μεταβολικές λειτουργίες.

 

Θεραπευτική Προσέγγιση

Ο θεραπευτής και σύμβουλος του SCIO, σας παρέχει συμβουλές με βάση τα αποτελέσματα του τεστ.

 
Oι τροφές που ανιχνεύονται αποτελούν υπερ αντιδράσεις ή υπoαντιδράσεις μετά από τεχνιτώς προκαλούμενη βιο ανάδραση και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν αλλεργικό τεστ ή άλλου είδους ιατρική ή διατροφολόγική εξέταση ή διάγνωση. Σε καμία περίπτωση η αποφυγή των τροφών αυτών δεν Εγκυάται ρύθμιση του μεταβολισμού ή απώλεια βάρους και δεν υποκαθιστούν διαιτολόγιο. Για τη σύσταση διαιτολογίου υπεύθυνοι είναι μόνο αδειοδοτημένοι διατροφολόγοι.

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TEST ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ